shutterstock_437098099
shutterstock_198513728

Big Data, Robotisering, Internet of things, Block chain......

DE BEDOELING

De ongebonden loopbaan

Onze specialisaties

Organisatie, talent & leiderschap ontwikkeling
Loopbaan management & coaching
Assessment, onderzoek talent & bevlogenheid
Delen om te vermenigvuldigen

ZmileCompany

Onze aanpak steunt op een duurzame organisatie ontwikkeling vanuit een positieve impact op Person (de individuele werknemer als leider), People (stakeholders: waaronder collegae, klanten, leveranciers, burgers, enz.) Planet (omgeving: waaronder natuur, milieu, dierenwelzijn) en Prosperity (welvaart, korte en lange termijn winst, continuïteit van de organisatie, opbrengsten voor de organisatie en voor de maatschappij)”.

De P van ‘person’ cruciaal is bij het vormgeven van duurzame talent ontwikkeling. Ghandi zei het al “Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien”. Dit betekent dat jij als mens, als individuele medewerker en als leidinggevende het goede voorbeeld geeft. Wij werken vanuit vertrouwelijkheid en veilgheid. Wij werken vanuit de organisatie context en helpen mensen hun ambities en de impact van verandering en strategische vernieuwing te realiseren. Hiervoor bieden wij “Onderneem je leven zelf” programma’s en ontdekkingsreizen waarin de organisatie en haar mensen hun talent herkennen, zij nieuwe ervaringen beleven en zij hun inzichten concreet vertalen naar persoonlijke-, team en organisatie actieplannen. Wij creëren draagvlak en eigenaarschap en activeren mensen in het nemen van zelfregie waarbij iedereen telt. Wij ontwikkelen een gezamenlijke taal als het gaat om nieuw en gewenst gedrag en zien leiders als rolmodel voor de medewerkers.

Tomorrow’s business people must not only be able to adapt to change, they must help drive that change.

Zmile werkt vanuit de principes uit de positieve psychologie. Met praktijkgerichte wetenschappelijk gevalideerde tools doen we onderzoek. Onderneem je leven zelf is de basis van waaruit wij bedrijven en mensen adviseren en coachen om zichzelf te ontwikkelen. Wij helpen bedrijven en mensen om hun dromen en ambities te realiseren. Wij bieden bedrijven en mensen een veilige, gestructureerde en uitdagende ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis waarin bedrijven en mensen hun talent herkennen, nieuwe ervaringen beleven en hun inzichten concreet vertalen naar actieplannen.

ZmileCompany geeft vanuit de organisatie context en duurzame inzetbaarheid zicht op talent en ontwikkelt en traint talent en leiderschap. Zmile doet bevlogenheidsonderzoek van medewerkers, klanten en de keten van samenwerking.  Zmile ontwikkelt en biedt strategische en operationele HR sleutels voor duurzame organisatie en talent ontwikkeling met coaching & advies, talent assessment, ongebonden loopbaanprogramma’s, de deelmarktplaats voor mensen en talent payrolling en inhuur.

DEEL JE ONZE PASSIE?

Laten we kennismaken en bespreken hoe we het netwerk kunnen vermenigvuldigen.

ONS TEAM

Wij zijn een team professionals en staan klaar om je business & talent te laten groeien!

Emile Ziegerink

Emile Ziegerink

Creative founder@ZmileCompany talent strateeg, coach, innovator
Siebe Dijkstra

Siebe Dijkstra

Adviseur, trainer coach@ZmileCompany
Astrid van Waart

Astrid van Waart

Coach- trainer @ZmileCompany
Chiel van de Heijde

Chiel van de Heijde

Coach- trainer @ZmileCompany
Cor hoeboer

Cor hoeboer

Adviseur - coach@zmileCompany
Ellen Sluis

Ellen Sluis

Business developer@zmileCompany
Chiel Baarveld

Chiel Baarveld

Adviseur - Programma manager - trainer@ZmileCompany
Vacature talent - organisatie wereld verbeteraar

Vacature talent - organisatie wereld verbeteraar

Adviseur - Coach - Trainer- Programma manager - Business developer - @ZmileCompany : Bel gerust voor een kennismaking 0645540170

© Copyright - ZmileCompany | Site realisatie: HetMediaLab