shutterstock_245131399

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

shutterstock_335452592

TALENT ASSESSMENTS

shutterstock_345950657
shutterstock_301760729

TALENT LOOPBAAN ONTWIKKEL PROGRAMMA’S

Onderneem je leven zelf

Persoonlijk leiderschap

shutterstock_245131399

Talent assessments

shutterstock_335452592

Online talentcenter

shutterstock_345950657

Advies en coaching

shutterstock_301760729

Als je een schip wilt bouwen, roep dan geen mannen bij elkaar om hout te verzamelen, het werk te verdelen en orders te geven. In plaats daarvan, leer ze verlangen naar de enorme eindeloze zee.

Duurzaam inzetbaar

 • Loopbaan vragenlijst

 • Persoonlijkheid assessment

 • Drijfveren assessment

 • Persoonlijk gesprek

 • Rapportage uitkomsten

 • Ontwerp ontwikkelprofiel "back 2 the future"

Mind, body & jobcraften

 • Zelfanalyse soft skill match gedrag, kennis, vaardigheden

 • Persoonlijk plan

 • Coaching, advies, training, study, opleiding

 • Deel & presenteer plan

 • Persoonlijke, team en organisatie ontwikkeling

 • Coaching executie

Het talentcenter ondersteunt mensen in het nemen van zelfregie over hun loopbaan. Met talent assessments, soft skill matching, een ontwerptool voor jobcrafting helpen we mensen in het vormgeven van de verandering en het ontwikkelen naar hun toekomstig rol.

Onderneem je leven zelf

Creëer nieuwe kansen en haal het beste uit jezelf. Dit is de basis van het duurzame inzetbaarheidsprogramma. Ervaar het programma als een talent loopbaanprogramma, Als een veilige, gestructureerde en uitdagende ontdekkingsreis om je dromen en ambities te realiseren. Een ontdekkingsreis waarin je je talent herkent, nieuwe ervaringen beleeft en je inzichten concreet gaat vertalen naar actieplannen.

Ben je duurzaam inzetbaar

Ben je duurzaam inzetbaar en klaar voor de snel veranderende toekomst? In het talent programma sta je bewust even stil bij je loopbaan. Ben je toe aan je eerste of volgende stap? Wil je ontdekken wat je met je talenten kunt? Om je te helpen, te adviseren en te coachen leggen we je in het talent programma verschillende vraagstukken voor.

Jij hebt de regie

Het talent programma is een persoonlijk leiderschapsprogramma. Dit betekent dat jij de regie rol hebt en eigenaar bent van het proces. In een tijd waarin veel bedrijven en organisaties zichzelf opnieuw (moeten) uitvinden wordt er een groot beroep gedaan op zelfsturing, flexibiliteit, creativiteit en het vermogen om samen te werken.

Dream-Discover-Design-Destiny

In duurzame inzetbaarheid gaan we voor authenticiteit. Om dromen en vergezichten te creëren beleef en doorloop je een 4 tal fasen. Vanuit de huidige situatie helpen wij je middels onze – (1) dream – (2) discover – (3) design – (4) destiny experience om je droom te implementeren.

Tools en methoden

 • Persoonlijkheidsevaluatie
 • Drijfveren assessment
 • 360 feedback
 • Medewerkers bevlogenheidheidonderzoek
 • Klant en ketenbevlogenheidheidonderzoek

De kern van onze onderzoek en assessment methodiek is de match – de werkelijke fit – van de context en de omgeving van de organisatie rollen en processen, met de vereiste en beschikbare talenten en ambities van medewerkers en management.

Wij werken vanuit de basis van principes van zelfmanagement, een high performance Worksysteem en de ongebonden loopbaan. Een High Performance Work Systeem impliceert het organiseren, het sturen, het beïnvloeden en zo mogelijk het voorspellen van resultaat. Voor de definitie van het resultaat gebruiken we het persoonlijkheidsmodel van Hettema en het competentiemodel van Roe. Voor het in kaart brengen van talent gebruiken we de BIG Five methodiek en de doorontwikkelde persoonlijkheidsprofilering op basis van het model RDA. Wij beschrijven de persoonlijkheidsprofilering van mensen o.a. in termen van de leiderschapsrollen van Quinn.

Directie, teams, individuele managers en professionals.

Met een duidelijke visie op zakelijke ethiek, waarden en de kwaliteit van de prestaties.

Gecoacht worden is leren door te doen. Het is een krachtig middel om mensen competenties te laten ontwikkelen en zo succesvoller te worden. Coaching geeft mensen het benodigde inzicht om hun prestaties te verbeteren en tegelijkertijd zichzelf te ontwikkelen.

Versnelde persoonlijke ontwikkeling
We richten ons op de optimale verbinding tussen de strategische doelen van de organisatie en de persoonlijke ontwikkelpunten van management en medewerkers.

Wij creëren inzicht door het vergroten van bewustwording. Wij zijn hierin de enabler die de medewerker zelf oplossingen laat ontdekken voor zijn uitdagingen. We kijken gezamenlijk wat nodig is om het team, de manager of de medewerker op een hoger niveau te krijgen.

Maak een afspraak om kennis te maken. Samen bespreken wij of onze coaching bij je past. Met persoonlijke coaching van Zmile creëer je nieuwe kansen en haal je het beste uit jezelf.

Wij zijn er van overtuigd dat werken aan de toekomst vraagt om een andere manier van denken, kijken en met elkaar omgaan. Het zoeken en vinden van nieuwe gedeelde betekenissen, nieuw perspectief en innovatie doen wij samen. Volgens ons staan hiërarchische organisatiemodellen en de bijbehorende taakinvullingen een mooie toekomst in de weg. Daarom werkt Zmile als netwerkonderneming met mensen en organisaties, die openheid, zelf regie, eigenaarschap, actieve betrokkenheid en interactie hoog in het vaandel hebben, onder het motto: Je bent wat je deelt.

DIRECT CONTACT OF MAAK EEN AFSPRAAK

0645540170 of info@zmilecompany.nl

© Copyright - ZmileCompany | Site realisatie: HetMediaLab