shutterstock_437370151

De deelmarktplaats voor mensen

shutterstock_431963500

Je nieuwe baan makkelijk gevonden

MODERN LOOPBAANMANAGEMENT & DUURZAME INZETBAARHEID VERDIENT EEN DEELMARKTPLAATS VOOR MENSEN

OP DE DEELMARKTPLAATS KOMT VRAAG EN AANBOD VAN TALENT SAMEN.

Ben je op zoek naar tijdelijk of vast talent of naar een stagiaire ? De deelmarktplaats voorziet ook in het plaatsen van opdrachten en projecten. Wij bieden ook flex oplossingen met het accent op talent ontwikkeling middels talent payrolling en projectinhuur.

JE BENT WAT JE DEELT

Wij zijn er van overtuigd dat duurzame inzetbaarheid, zelfregie en sturing een marktplaats verdient waar mensen zelf vorm en inhoud geven kunnen geven aan de toekomst. Een ‘andere kijk’ op zaken, een verschuiving van perspectief maakt innovatie mogelijk. Volgens Zmile staan hierarchische organisatiemodellen en de bijbehorende taakinvullingen ‘duurzame inzetbaarheid en innovatie’ in de weg. Daarom biedt Zmile als netwerkorganisatie mensen en organisaties, die openheid, actieve betrokkenheid en talent ontwikkeling hoog in het vaandel hebben de deelmarktplaats voor mensen, onder het motto: Je bent wat je deelt

De Deelmarktplaats is een Sustainable Joint AdVenture  gebaseerd op de overtuig van de ambitie het menselijk kapitaal van tijdelijke resource naar duurzame recyclebare waarde te transformeren, de herbruikbaarheid van het menselijk kapitaal te maximaliseren en de waarde vernietiging te minimaliseren.

DiIRECT CONTACT OF MAAK EEN AFSPRAAK

0645540170 of  info@zmilecompany.nl

© Copyright - ZmileCompany | Site realisatie: HetMediaLab