shutterstock_335452592

Advies & inspiratie

shutterstock_497117122
Inspiratie voor jouw toekomst
shutterstock_359092220

werk verdwijnt, verschuift en ontstaat

HET  TIJDPERK VAN VERANDERINGEN TRANSFORMEERT NAAR EEN VERANDERING VAN TIJDPERK

Bevlogenheid medewerkers-, klant- en ketenonderzoek

Bevlogen medewerkers leveren extra inspanning, leren meer en zijn creatiever. Bevlogenheid stelt je organisatie in staat om superieure prestaties neer te zetten en concurrentievoordeel te behalen.

dashboard-zmile-bevlogenheid

Bevlogenheid is een goede voorspeller voor klanttevredenheid, het vasthouden van personeel, productiviteit en winstgevendheid. Klant- en keten waarde onderzoek is gericht op het behoud van bestaande klanten en het verbeteren van bedrijfsprocessen.

Organisatie Ontwikkeling

Wij helpen directie en management met nieuwe visies en situaties te implementeren door actieve participatie van talent in projecten. Wij zijn sterk in het verkennen van nieuwe perspectieven en co-creatie. In een continu verbeterproces monitoren wij de juiste richting.

organisatie-ontwikkeling

Vervolgens borgen wij de voortgang en voorkomen dat waardevolle inzichten blijven liggen. Welk wenselijk gedrag wordt er van de mensen in de organisatie verwacht? En wat betekent dat voor de inrichting van de organisatie?

Inspirerende dialogen

Samen met haar partners organiseren wij trend verkennende events in de vorm van inspirerende dialogen. In onze inspirerende dialogen nemen wij organisaties mee in de toekomst.

inspiratie-lef

De dialoog als start van het veranderproces. Kijk ook naar www.trendverkenneningwoningcorporaties.nl

Strategisch talent management

Wij helpen en adviseren klanten om in lijn met hun koers de benodigde competenties en talenten in kaart te brengen, te analyseren, te matchen en te ontwikkelen. Soft skill data matching is de basis van het strategisch talent management.

strategisch-talent-management

Bedrijven met zicht op hun talenten overzien de impact van een nieuwe koers en innovatie. Zij organiseren de beste teamsamenstelling en managen de haalbaarheid van hun strategie.

Analyseer

Welke capabilities heeft u nodig?

Assess

Welke capabilities heeft u?

Ontwikkel

Welke capabilities kan je ontwikkelen?

Recruit

Welke capabilities kan u verwerven?

Organiseer

Hoe zet u de capabilities in?

DIRECT CONTACT OF MAAK EEN AFSPRAAK

0645540170 of info@zmilecompany.nl

8 december inspirerende masterclass

logo-trendverkenningwoningcorparties

Inspiratiedialoog en trend verkennende masterclass

voor commissarissen, bestuurders en topmanagers van woningcorporaties

De woningcorporatie is druk met herinrichten van de bedrijfsprocessen, het verantwoorden en implementeren van de nieuwe woningwet maar ondertussen dient de neiuwe werkelijkheid zich aan.  Economische groei zet door in 2016 en 2017, de werkgelegenheid en huishoudinkomen stijgen, het scheef huren neemt toe, hypotheekrente blijft naar verwachting laag en de regionale verschillen blijven fors. Maar wat zijn hierbij de onderliggende trends, bewegingen en vraagstukken? Tijd voor een trendverkenning, inspiratie vanuit Fab city en inzichten vanuit Fountainheads.

  • Crafted with love

  • Sunny by nature

  • Lightning Fast

  • Freaky commitment

© Copyright - ZmileCompany | Site realisatie: HetMediaLab